Agenda

Popquiz Marathon | Eindhoven (verplaatst)

Woensdag 20 mei

Popquiz Marathon | Eindhoven (verplaatst)

Locatie
Effenaar, Eindhoven
Aanvang
19:00

POPQUIZ MARATHON 2020 | Eindhoven
20 mei 2019

#EARLYBIRD
ONTVANG SUPERHANDIGE #RONDEUITLEG
Wil je voor je aan de Popquiz Marathon begint al weten waar elke ronde over gaat? Uit de vage quiztitels in het blokkenschema is vaak weinig op te maken en je kunt ineens bij een supermoeilijke ronde komen te staan. Voorkom verrassingen en zorg dat je de superhandige ronde-uitleg ontvangt!

Hoe? Bestel je ticket én stuur een mailtje met je ticketnummer + EINDHOVEN uiterlijk 12 maart naar info@popquizmarathon.nl. En natuurlijk dat je de ronde-uitleg wil ontvangen. Dan sturen we je twee dagen voor de Popquiz Marathon uitleg over alle rondes toe, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Daarmee heb je meteen een grote voorsprong op je concurrenten!

#OEFENQUIZZEN
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan met je ticketnummer + EINDHOVEN aan via info@popquizmarathon.nl!

De eerste oefenquiz versturen we op 12 maart, dus hoe eerder je een ticket koopt, des te meer oefenquizzen je zal ontvangen.

#POPQUIZMARATHON
Op woensdag 20 mei vindt dit jaar opnieuw de Popquiz Marathon in Arnhem plaats. Er kan op diverse locaties door de stad gespeeld worden met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een metalhead bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunnen de vouchers bij de Effenaar omgewisseld worden voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team.

Er is genoeg tijd om aan zeker vier tot zes rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kan dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Effenaar het winnende team bekend gemaakt. Je kan de quiz alleen winnen als je aan minimaal vier rondes op drie verschillende locaties hebt meegedaan.

#SPELREGELS
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 4 rondes op 3 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 4 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 uur inleveren bij de Effenaar maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties.

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Vrijdag 11 september

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
9:30

Met deze drie bands hebben we een hele vette Metalcore Package in The Jack staan.

Changing Tides (NL)
Changing Tides is een in 2013 opgerichte Metal/Deathcoreformatie uit Noord-Brabant. Het kwintet brengt groovy passages met vette riffs en agressieve screams, breakdowns en secties met melodieus gitaarwerk. Het groovy gitaargeluid, dat helder doch rauw is prominent aanwezig en brengt het publiek altijd in beweging.

Crown For A Killer (NL)
Crown for a Killer is een Nederlandse Metalcore band opgericht in Eindhoven. Momenteel zijn ze bezig met het schrijven van een album en hun eerste EP ligt al klaar! Samen met 2 front zangers weten ze een energieke show neer te zetten. Met een combinatie van cleane vocals en grunts heeft de band een krachtige variatie aan muziek en is het toegankelijk voor een groot publiek. Crown for a killer heeft alles wat nodig is om de troon van de Nederlandse metalcore over te nemen. Zeker waard om deze band te checken!

As We Speak (BE)
As We Speak is een band uit de regio Antwerpen, België. As We Speak speelt metalcore, met een vleugje Hardcore en melodieën erin. Wat verwacht je, met invloeden zoals As I Lay Dying, Unearth, Deadlock, All That Remains, ... Het is geen verrassing dat ze de Belgische Heaven Shall Burn worden genoemd.

Marathon met IDIOT PROOF

Zondag 11 oktober

Marathon met IDIOT PROOF

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Zondag 11 oktober is het weer GAZZZ EROP na de Marathon van Eindhoven in Café The Jack.

IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree: gratis

https://www.facebook.com/marathon.eindhoven/
https://www.facebook.com/cafethejack/

http://www.idiotproof.nl/
https://www.instagram.com/idiotproof1993