Agenda

Comedy at The Jack

Donderdag 16 juli

Comedy at The Jack

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
20:00

Donderdag 16 juli is het weer zo ver, de comedy avond in The Jack! Het mocht altijd al, maar nu kan het weer: comedy in het openbaar! We hebben 3 comedians die staan te popelen om jullie mee te nemen in absurde gedachtespinsels om ze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen. Dus kom lekker langs of kijk online mee naar de beste medicijn: humor!

Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer via: promo@cafethejack.nl
ENTREE: 5 euro

De comedians:
Hermes Ahmadi
Hermes Ahmadi is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets meer van te begrijpen. Als snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus. Niet alleen maakt hij Nederlanders gelukkig, hij verspreidt zijn (soms dubieuze) wijsheden ook in het Engels en bij onze Zuiderburen!

Thjum Arts
Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Fedor Ikelaar
Fedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Vrijdag 11 september

Changing Tides / Crown For a Killer / As We Speak

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
9:30

Met deze drie bands hebben we een hele vette Metalcore Package in The Jack staan.

Changing Tides (NL)
Changing Tides is een in 2013 opgerichte Metal/Deathcoreformatie uit Noord-Brabant. Het kwintet brengt groovy passages met vette riffs en agressieve screams, breakdowns en secties met melodieus gitaarwerk. Het groovy gitaargeluid, dat helder doch rauw is prominent aanwezig en brengt het publiek altijd in beweging.

Crown For A Killer (NL)
Crown for a Killer is een Nederlandse Metalcore band opgericht in Eindhoven. Momenteel zijn ze bezig met het schrijven van een album en hun eerste EP ligt al klaar! Samen met 2 front zangers weten ze een energieke show neer te zetten. Met een combinatie van cleane vocals en grunts heeft de band een krachtige variatie aan muziek en is het toegankelijk voor een groot publiek. Crown for a killer heeft alles wat nodig is om de troon van de Nederlandse metalcore over te nemen. Zeker waard om deze band te checken!

As We Speak (BE)
As We Speak is een band uit de regio Antwerpen, België. As We Speak speelt metalcore, met een vleugje Hardcore en melodieën erin. Wat verwacht je, met invloeden zoals As I Lay Dying, Unearth, Deadlock, All That Remains, ... Het is geen verrassing dat ze de Belgische Heaven Shall Burn worden genoemd.

Marathon met IDIOT PROOF

Zondag 11 oktober

Marathon met IDIOT PROOF

Locatie
Café The Jack, Eindhoven
Aanvang
16:00

Zondag 11 oktober is het weer GAZZZ EROP na de Marathon van Eindhoven in Café The Jack.

IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

Entree: gratis

https://www.facebook.com/marathon.eindhoven/
https://www.facebook.com/cafethejack/

http://www.idiotproof.nl/
https://www.instagram.com/idiotproof1993